Lamborghini cu patru usi


Fanii supercarurilor vor avea un soc... si Lamborghini pregateste un coupe in patru usi!
O colectie de schite teaser ale producatorului italian arata un al treilea model din gama acestuia ce se va numi E-stoque.
Supersedanul face parte dintr-un nou trend de piata din care fac parte si recent anuntatele Porsche Panamera si Aston Martin Rapide.

Acestea sunt primele ilustratii cu cel mai nou model din gama S-line a Audi: noul S4. Compania se pare ca se misca contra curentului cand este vorba de mantat de motoare cu mai multi cilindri pe sportivele sale.
Atat sedanul cat si varianta estate vor debuta la Salonul Auto de la Paris si vor avea un propulsor V6 in locul actualului V8. Totusi, o turbina va compensa scaderea in cilindree de la 4.2 la 3.0 litri.
Puterea "scoasa" din noul motor este de 333 CP, cu doar 6 cai mai putin decat cea a vechii variante V8. Mai impresionant este faptul ca moentul maxim a crescut de la 409 Nm la 439 Nm. Ca rezultat masina ajunge la 100 km/h in 5,1 secunde.

Noua generatie C3 Picasso isi va face debutul la Salonul Auto de la Paris. La o prima vedere, observam ca noul model a pus la grea incercare imaginatia designerilor francezi.
Noul design este unul de tip modular si intuitiv.
Producatorul noului model anunta ca nu vom vedea in el un MPV ci mai mult o "cutie magica".

Fascination Concept




Mercedes ne-a oferit de curand prin intermediul siteului oficial de presa imagini cu noul Fascination Concept care va debuta luna viitoare la Salonul Auto de la Paris. Masina arata in stilul CLK-ului, in doua usi, dar fiind in fapt un wagon. In comunicatul de presa, cei de la Mercedes recunosc ca lucreaza deja la un viitor E-Class Coupe. Stilul partii frontale este un indiciu esential pentru ceea ce va reprezenta designul viitoarei generatii E-Classe.

ix55, nou SUV Hyundai


Noul SUV sport Hyundai cu sapte locuri ix55, isi va face debutul in forma completa de productie la standul Hyundai de la Paris. Avand la baza succesul modelului Veracruz, deja in vanzare pe piata nord americana, ix55 a fost re-stilat si re-tunat pentru a se potrivi cu cerintele europene si cu stilurile de condus. Designul inovativ este complimentat de noul motor turbo diesel avansat, de 3.0-litri V6 CRDi, cu 240 CP si o de acceleratie de 100km/h in numai 10.4 secunde, cu o eficienta de carburant de numai 9.4L/100km la ciclul combinat de carburant si emisii de 249g/km CO2. ix55 cu sapte locuri este un vehicul flexibil si functional. Cand nu sunt folosite, scaunele din randul trei se pot rabata, creand astfel un spatiu pentru cargo de 598 litri (VDA) sau, pentru si mai mult spatiu pentru bagaje, ambele raduri de scaune din spate se pot rabata pentru a asigura un spatiu 2,457 litri.

SL Gullwing va fi AMG


Succesorul lui Mercedes SL Gullwing se pare ca nu va purta sigla celebrului brand german, potrivit ultimelor zvonuri. Masina va fi prima din productie care va purta exclusiv numele diviziei de performanta AMG.AMG Gullwing este asteptat la editia din 2010 a Salonului Auto de la Geneva.
Dimensiunile exacte ale masinii vor fi: 4,65 metri lungime, 1,95 – latime, si doar 1,25 inaltime cu un ampatament de doar 2,7 metri. Lansarea supercarului va coincide cu incheierea colaborarii cu McLaren pentru un alt supercar, SLR.

Modelul prezent C-Max a fost lansat in Europa inca din 2003 si a primit doar un usor face lift ca ciclu al mijlocului vietii. Totusi, deja au fost zarite in Germania noi prototipuri in teste ceea ce demonstraza ca Ford testeaza un model care va aparea in apropierea anului 2010.

Urmatorul C-Max va fi vandut intai in Europa dar aceasta versiune este asteptata si in America pentru prima data in istoria C-Max. Simularea pe calculator, realizata in urma informatiilor primite, arata ca designerii vor adopta acelasi stil ca Ford Fiesta, monovolumul devenind si mai kinetic.
Bazat pe platforma europeana a Ford Focus, noul C-Max va avea toate motoarele regasite pe gama updatata a compactei. Asta inseamna pentru client motoare cuprinse intre 1,4 si 2,0 litri. La acestea se va adauga si potentul 2,5 l.

Participare concurs

Blog participant la concursul www.pcnews.ro

Noul Megane



Imagini ale noii game Megane au inceput sa circule pe internet in urma unui incident. Ultimele seturi, arata ca noua compacta de la Renault are multe in comun din punct de vedere stilistic cu Megane Coupe Concept si cu noul Laguna.
Nu au fost date publicitatii specificatii oficiale ale gamelor de motoare, dar, cel mai probabil ele vor ramane nemodificate. Asta inseamna ca Megane va avea motoare pe benzina intre 1.6 si 2.0L care vor dezvolta pana la 225 CP in variantele de prformanta. Un motor 1.2 l TCE, regasit actualmente pe Clio, este posibil sa echipeze un Megane de entry-level. Amatorii motoarelor diesel vor alege intre turbodieselurile cu capacitate de 1.5 si 1.9 dCi.

Noul Golf 6 va fi disponibil pentru vanzare, pe piata din Romania, din luna octombrie.
O contributie semnificativa la performantele acustice revolutionare este asigurata de motoarele TDI Common-Rail utilizate pentru prima data la modelul Golf. Vor fi disponibile propulsoare TDI cu o putere cuprinsa intre 90 CP si 170 CP.
La lansarea pe piata din România, Volkswagen va comercializa modelul Golf cu doua propulsoare TDI de 2,0 litri, care vor dezvolta 110 CP şi 140 CP.
Noile motoare TDI se remarca prin performante deosebite in ceea ce priveste reducerea consumului. Motorul diesel de 110 CP se multumeste cu numai 4,5 litri de carburant (119 g/km CO2) – ceea ce inseamna o reducere a consumului cu 0,6 litri.
top