Novitec Rosso modică Ferrari 612 Scaglietti



Compania de tuning germană Novitec Rosso nu are nici o problemă atunci când trebuie sa modifice supercarurile Ferrari. Cea mai recentă ofertă a sa include un pachet de customizare pentru 612 Scaglietti.

Novitec Rosso propune pentru grand tourer o creștere în putere și un ton mai sportiv al evacuării. Motorul V12 de 5,7 litri a folosit modificări electronice și un sistem de evacuare din inox de înaltă performanță cu țevi de evacuare de 90 mm. Puterea motorului a ajuns la 565 CP atinsă la 7.290 rpm, cuplul fiind de 609Nm.
Novitec Rosso spune că accelerarea la 100 km/h durează mai puțin de 3,9 secunde, cu o viteză de top mai mare de 325 km/h.
Pachetul mai include jante de aliaj de 20 de inch cu anvelope Pirelli P Zero 275/30 ZR20 pe partea față și jante de aliaj de 21 pe anvelope 355/25 R 21 P-Zero în partea spate.
Pe supercarul italian mai pot fi instalate elemente exterioare, în timp ce interiorul poate fi modificat cu o gamă largă de volane, scaune croite la comandă și diverse tapiserii din piele.

Tuning made in Russia

Acesta este un body kit lat pentru BMW X6 conceput de Zaur Khalilov de la Zaoor Design. Creat pentru Met-R, o firmă de tuning din Moscova, a fost denumit Interceptor. Partea frontală a creației este frumoasă și agresivă, iar proiectoarele verticale vin ca un bonus la această imagine. Chiar și culoarea mată prinde de minune, dar astea sunt cam toate îmbunătățirile.

Subaru Crosworth Edition





Au apărut primele poze oficiale ale mult așteptatei ediții Crosworth a Subaru Impreza WRX STI. Modelul va fi vândut de luna viitoare, doar pe piața britanică și doar într-un număr limitat de doar 75 de unități.

Cosworth Impreza STI CS400 promite să aducă performanțele de supercar în segmentul de hot hatch.

Astfel inginerii de la Crosworth au modificat unitatea boxer de 2,5 litri de pe Impreza STI cu o mulțime de elemente pentru a ajunge la 400 de CP. Puterea este suficientă pentru a propulsa hatchul la 100 km/h în doar 3,7 secunde.
Subaru susține că ediția Cosworth Impreza STI CS400 va avea o suspensie îmbunătățită cu arcuri noi și o gardă la sol cu 10 mm mai mică. Sistemul de frânare are și el un pachet nou dezvoltat împreună cu AP Racing.
Schimbările stilistice sunt subtile, bara de protecție față este redesenată, la fel și grila, bara de protecție spate și jantele de 18 inch.
Ediția limitată a Impreza STI CS400 are în interior scaune Recaro de tip scoică și bord negru și glossy. Logo-urile Cosworth sunt și ele prezente.

Switzer R911S un Porsche ultra rapid


Switzer Performance are niște clienți excentrici din moment ce există oameni care formează o piață pentru asta: Switzer R911S.

Kitul este construit pe pachetul Switzer' P800 pentru GT2, dar acum dezvoltă 911 cai putere (cu 291 CP mai mult decât recent lansatul 911 GT2 RS) mulțumită unor modificări fine și a combustibilului de curse.

Modificările sunt de tipul, direcție față cu titanium, suspensii speciale și alte bunătăți provenite de la JRZ. Când este comandat, fiecare exemplar Switzer este personalizat după nivelul de experiență al viitorului proprietar (dar, totuși cine are experiență să strunească peste 900 de cai).

Mai există și o versiune superlight denumită R911S Carbon.
Modelul de bază R911S costă în jur de 200.000 de dolari, în timp ce Carbon costă cam 240.000 de dolari.

Video cu BMW M3 GTS


Un foarte portocaliu și foarte rapid M3 GTS va apărea în iulie.
Cel mai puternic BMW M3 construit pentru publicul larg are o putere de 450 cai putere (331 kW) dintr-un V8 de 4,4 litri care e cuplat la o cutie de viteze BMW M-DCT cu șapte rapoarte.
La atâta putere, inutil să spun că frânele și suspensiile sunt speciale...
Visul BMW atinge 100 km/h în doar 4,4 secunde și are o viteză maximă de 305 km/h (fără limitări electronice).
Raportul greutate-putere este impresionant, 3,4 kg per cal putere GTS suferind o adevărată liposucție primind numai fibră de carbon.

Designerul independent David Cordoso a făcut câteva propuneri de design pentru un succesor al generației a doua a VW Beetle.


Noua broscuță este imaginată ca un vehicul total electric fără emisii. Judecând după cele mai noi dezvoltări de la VW, o astfel de versiune ar fi posibilă.

Proiectul lasă destul loc pentru modificări de finețe, iar abordarea este una mai masculină.

Skoda Octavia & Fabia RS+


Skoda a folosit evenimentul GTI desfășurat lângă lacul austriac Wörthersee în intervalul 12 - 15 mai pentru a prezenta versiuni modificate ale Fabia RS și Octavia RS alături de două modele de curse Fabia Super 2000.

Atenția fanilor a fost desigur atrasă de modificatele Fabia RS+ și Octavia RS+ vehicule care au fost folosite pentru a prezenta pachete optice și alte adaptări.
Inspirată de mașina de raliu Fabia S2000, Fabia RS+ este vopsită în două culori (gri și lime), are jante asortate și un kit estetic ce include bară față, praguri și deflector spate.
Printre noutăți se numără și capota cu admisii scluptate, faruri întunecate și o grilă neagră .
Interiorul este îmbunătățit cu niște scaune de tip scoică și o tapiserie cu un look mai sportiv.
Octavia RS+ are schimbări similare, cu aceeași schemă de culori exterioare și un body kit mai agresiv și jante lime.


În plus față de îmbunătățirile de la Fabia RS+, Octavia RS+ are blocuri optice spate LED.

Brabus modifică Mercedes-Benz SL 65 AMG Black Series





Cel mai nou și rău Benz care iese din garajul Brabus este T65 RS bazat pe un SL65 Black Series, care parcă spune: "Acel E V12 Coupe prezentat la Geneva era o jucărie!"
În locul motorul standard al SL65-ului AMG Black Series, biturbo-V12 de 670 CP, modelul primește o unitate modificată de 800 de cai, cu un cuplu uluitor de 1.100 Nm. Mai exact V12 twin-turbo de la Brabus. Între motor și admisia de pe capotă sunt patru intercoolere. Sportiva are un sistem de evacuare din inox de mare performanță la care se adaugă și catalizatoare.
Cu toate modificările, T65 RS ajunge la 100 de km/h în 3,6 secunde, la 200 km/h în 9,8 secunde, în timp ce viteza maximă este limitată electronic la 320km/h.
Interiorul este și el complet schimbat, scaunele fiind și ele înlocuite față de Black Series.

Schiță de tuning pentru Porsche Cayenne

Noul Cayenne este mai frumos decât prima generație. Acum arată caun competitor legitim pentru X5. Totuși, Lumma Design vrea un Cayenne mai frumos și, astfel a conceput schițele pentru CLR 550 GT.
Lumma va realiza o bară de protecție față cu lumini de ceață suplimentare și multe ornamente de carbon pentru partea față a SUV-ului Porsche.
Capota din carbon și Kevlar cu admisii funcționale este mai ridicată pentru a acoperi ștergătoarele. Pe părțile laterale se pot observa bosajele-semnătură ale Lumma ce acoperă jantele de 22 sau 23 de inch. Restul kitului Lumma constă într-o bară de protecție spate și un deflector cu trei țevi de evacuare unic.
Pentru variantele de putere la care s-au gândit băieții de la Lumma, trebuie să îi contactați.

Cursa mult asteptata - Nissan GTR vs Lexus LFA



Un test epic a fost pus la cale de Motor Trend... O cursă liniuță între un Nissan GT-R și Lexus LFA.
Competiția pune față în față cele două supercaruri japoneze.
Cele două mașini sunt despărțite de o diferență de 300.000 de dolari la preț... Pentru rezultatul final urmăriți clipul...

2 Hummer H2 monstruase

Pentru cei care adoră opulența, 213 Motoring (divizia americană a tunerului japonez Calwing) are un vehicul care va fi cu siguranță senzația balurilor de final de liceu americane. Un super H2 cu șase roți.
Tancul metropolitan este extins pentru a mai face loc unei a treia axe și câștigă mult spațiu în interior. Tot pe H2 a mai fost montat un body kit, un nou sistem de evacuare și multe lumini în plus pe partea frontală.
Interiorul are tot ceea ce oamenii așteaptă de la o limuzină, piele, covorașe din pluș, ecrane mari și băutură. Mai trebuie doar o petrecere...


Sapte Audi A1 speciale

La ediția de anul acesa a Wörthersee GTI Tour care are loc în Austria, Audi a prezentat șapte versiuni customizate ale supermini-ului său A1. Acestea includ și un model inspirat de "FC Bayern", variante de aeroport și de poliție.
Celelalte patru A1 sunt un "Hot Rod" matuit cu anvelope cu alb și gardă la sol mică, una cu "kit de competiție" care aduc un omagiu vehiculelor de raliu Audi din 1980, un model "Wasserwacht" dedicat salvamarilor locali și o ediție "Fashion".

Video cu Mulsanne

Bentley continuă eforturile sale de a atrage atenția asupra limuzinei
sale Mulsanne, de data aceasta prin prezentarea unui film promoțional
filmat în Edinburgh și aproape de granițele Scoției.
Conceput pentru a înlocui pe Arnage, nava amiral a firmei britanice, este propulsată de un motor V8 turbo de 6¾ litri cu o putere de 512 CP și un mareț cuplu maxim de 1.020 Nm. Puterea este transferată către puntea spate printr-o transmisie automată/secvențială cu schimbător montat pe volan. Părerea mea este că deși botul limuzinei este mai neobișnuit, Mulsanne este foarte elegant.

Într-un clip, noua ediție specială provenită de la
Ovalul Bleu, hot hatch-ul Focus RS500 își arată calitățile.
Dezvoltat împreună cu Revolve Technologies, firma de inginerie din spatele brandului Mountune care se ocupă de variantele ST, Focus RS500 are o putere de 350 CP și motorul de 2,5 litri turbo cu cinci cilindri în linie.

Bugnotti Type 57S


Terry Cook (proprietar al Deco Rides din New Jersey) a vrut ceva mai special care să aibă liniile unui Bugatti și Delahaye. Totuși, el nu a fost dispus să taie un model original.

Începând de la una dintre caroseriile compozite create de compania lui, Cook a modificat designul încorporând idei de la mai multe mașini pentru a recrea o siluetă concepută acum 8 ani de designerul de hot-rod-uri Chip Foose.
Aripile mașinii vin de la un Delahaye din anii 30, în timp ce grila de radiator este o copie după una a unui Type 57. Pe lângă acestea mai multe componente clasice au fost contopite pentru a crea această bijuterie gata pentru Gotham City.
Grupul propulsor pentru roadsterul denumit Bugnotti Type 57S provine de la GM și este un LS1 V8 cu o cutie automată 4L60E, în timp ce sub curbele mașinii se ascunde o ramă produsă de Fat Man Fabrications.
Profilul asimetric al mașinii o face și mai frumoasă, iar fiecare parte laterală este diferită generând ideea de două designuri încorporate în aceeași lucrare.

Limuzina E-Classe de la Binz

Producătorul de limuzine Binz a modificat modelul 2010 Mercedes-Benz E-Class lungind sedanul executiv la 5.979 mm lungime, cu 1.100 mm față de versiunea standard. Limuzina E-Class adoptă o configurație cu 6 uși și trei rânduri de scaune, crescând capacitatea pentru pasageri la șapte (incluzând șoferul).
În plus, cele două locuri individuale de la mijloc pot fi plasate pentru a se îndrepta către spate sau către față.

Cei interesați pot alege între trei propulsoare incluzând un nou motor de 2,2 litri turbo iesel de 204 CP, un V6 pe benzină de 292 CP de 3,5 litri V6 și un V8 de 388 CP și 5,5 litri.


Bentley GT super rău

Fiind cel mai puternic și cel mai rapid Bentley din istoria de 90 de ani a firmei britanice ați putea crede că Continental Supersports de 621 CP va scăpa celor din industria de tuning. Nu a fost așa...

Specialiștii germani de la "Wheelsandmore" au prezentat un nou pachet cu moduri de performanța pentru GT-ul britanic.
Prin modificarea ECU și adăugarea unui sistem de evacuare sport și a unui nou catalizator, Wheelsandmore a obținut 702 CP. Ca rezultat, viteza maximă a supersportivei este de 336 km/h.
Alte îmbunătățiri de performanță includ jante de aliaj ușoare de 21 de inch "îmbrăcate"în anvelope Dunlop Sport Maxx și discuri de frânare ceramice. Un nou kit de suspensie electronic completează pachetul.

top