Carlsson CK50 Mercedes GL500


Casa de tuning Carlsson a pregatit pachetul CK50 pentru Mercedes GL500. Modificarile tunerilor se ragasesc, in principal, la partea mecanica a SUV-ului german, performantele acestuia crescand considerabil in urma interventiei celor de la Carlsson.
Astfel, puterea propulsorului V8 a crescut cu 12%, ajungand la nivelul de 435 CP fata de cei 388 CP disponibil standard. In acelasi timp, cuplul maxim al motorului a fost marit pana la 600 Nm, lucru care a condus la micsorarea timpului de acceleratie de la 0 la 100 km/h la 6.1 secunde. De asemenea, cu noile imbunatatiri ale motorului, Mercedes GL500 poate atinge viteza maxima de 248 km/h.
Pachetul CK50 creat de tunerii de la Carlsson mai include si terminatii speciale ale evacuarilor cu rezonator fonic care dau un sunet aparte sutelor de cai putere disponibili. Garda la sol a fost coborata cu 30 mm prin noul sistem de suspensie C-Tronic.
La partea exterioara, Mercedes GL500 a primit si un nou kit aerodinamic mai sportiv. Aspectul general este completat de noul set de jante de 22 inch. Carlsson ofera si o serie de modificari la interiorul lui Mercedes GL500 prin noile combinatii de finisari din piele, Alcantara, fibra de carbon si lemn.

0 comentarii:

top