Update pentru Porsche 911


Porsche si-a continuat traditia cand a adoptat schimbari de stil minimaliste pentru legendara sa gama 911. Nu pot insa sa spun acelasi lucru despre ceea ce s-a intamplat si sub stratul de metal odata cu noul face-lift. Asta in special pentru ca noul 911 Carrera va fi disponibil pentru prima data cu tehnologie de injectie directa si cu dublu ambreiaj.Primele versiuni carevor primi update-uri sunt Carrera Carrera S, ambele dotate cu sistem Doppel Kupplung dezvoltat de Porsche cu sapte viteze. Producatorul german a adoptat deja tehnologia de injectie directa pe motorul V8 de 4,8 l de pe Cayenne. dar implementarea pe motorul plat cu sase cilindride pe modelele Carrera a reprezentat o "treaba" mai solicintanta.
Motorul 3.8 l are performante imbunatatite semnificativ datorita schimbarilor tehnologice, puterea crescand de la 350 CP pana la 380 CP.
Schimbarile exterioare aduse lui 911 constau in adoptarea unor noi blocuri optice spate de tip LED, bare de protectie reviziute subtil si jante de 18 sau 19 inch.

0 comentarii:

top