Un plus pentru Aston Martin

Daca Lagonda nu era de ajuns, Aston Martin s-a gandit sa mai aduca ceva special la Geneva si, cu acest prilej a prezentat lumii noul One 77. Acest model arata detaliile versiunii de serie ce va fi construita intr-un numar de doar 77 de unitati.
Surprinzator, oficialii firmei britanice au declarat ca la inceputul dezvoltarii acestui supercar, s-au uitat mai serios la masinile care alearga in seriile DTM. "Inima" structurala a One 77 este construita dintr-o firba de carbon usoara, dar extrem de rigida care a fost conceputa si proiectata de divizia Aston Martin Gaydon HQ si contruita in colaborare cu Multimatic (MTC).
One 77 are un sistem de suspensie cu o tehnologie noua denumita Dynamic Suspension Spool Valve (DSSV) ce permite amortizoarelor sa adapteze garda la sol.
Sub capota sa eleganta, noul supercar are un motor V12 de 7,3 litri care va oferi peste 700 de cai. Designul masinii parca aduce acum un plus de personalitate, bosajele proeminente si profilul mai "musculos" potrivindu-se perfect caracteristicilor ce tin de identitatea marcii Albionului. Abia astept sa vad masina intr-un film cu Daniel Craig.

0 comentarii:

top