AVUS Performance C63 AMG


Intr-un timp foarte scurt, cei de la firma AVUS Performance au trecut de la stadiul de necunoscuti la vedete ale tunningului.
Recent, ei au facut publicului cea de-a treia propunere, dupa Audi RS6 Avant si Audi A5 Coupe Matte Black. Recent ei au "lucrat" la Mercedes-Benz-ul C63 AMG. Cu un kit de motor de "stagiul 3" V8-ul de 6,3 litri ofera o putere de 585 de cai.
Este destul de mult, spun eu, in comparatie cu cei 457 de cai standard. Cu ajutorul acestui kit si prin eliminarea limitarii de viteza electronice a masinii C 63-ul AMG atinge acum o viteza de 320 km/h.
Cu atata putere este logic ca masina a primit si imbunatatiri mecanice. Printre acestea se numara etrierele cu 8 pistoane, noul sistem de suspensie si un sistem de evacuare care "promite" sunete foarte agresive din partea V8-ului.
Din punct de vedere vizual, trebuie sa te uiti atent la masina pentru a observa schimbarile aduse de AVUS. Acestea sunt limitate la un ste de jante multispite de 19 AMG si vopseaua neagra de pe oglinzi, acoperis, grila fata si emblema.

0 comentarii:

top