O noua creatie Brabus


Brabus a prezentat recent o gama extinsa de pachete de tuning destinate recent lansatului Mercedes-Benz E-Class coupe.
Cu gandul la versiunile concurente de la AMG, Brabus a decis sa se ocupe inainte de rice de un spatiu liber lasat in gama. Firma germana a introdus un motor de 6.1 l V8 care produce 462 de cai. Acesta este de fapt propusorul de 5,5 litri de pe E500 a carui capacitate cilindrica a fost marita cu 0,6 litri. Bineinteles ca schimbarile nu s-au redus doar la acest aspect. Motorul 6,1 l are capete de cilindru noi, pistoane mai mari precum si parti complet reproiectate.
Pe langa aceasta varianta, compania s-a mai orientat pentru a oferi pachete pentru celelalte motoare care sunt deja in gama. E250 CDI BlueEFFICIENCY poate primi un kit de tuning D4 care ridica puterea de la 204 la 235 de CP. E350 CDI BlueEFFICIENCY poate fi echipat la randul lui cu un pachet D6 ce "aduce" puterea in jurul valorii de 272 de cai.
Celelalte imbunatatiri Brabus includ: arcuri ce coboara garda la sol, o suspensie sport ajustabila cu bara de torsiune, si un sistem de franare performant cu etriere din aluminiu cu sase pistoane.
Ca de obicei, Brabus se intrece pe sine in ceea ce priveste accesoriile stilistice. De data asta, sunt disponibile: sistem de evacuare din inox cu patru tevi, un nou spoiler fata cu lampi de ceata LED, praguri mai agresive si panouri de aluminiu cu insertii din fibra de carbon. Mai sunt disonibile mai multe modele de jante, de la 17 la 20 de inch ce pot fi "imbracate" cu pneuri sport de la Pirelli sau YOKOHAMA.
Nici interiorul nu a scapat de mana celor de la Brabus... volanul sport BRABUS, pielea de pe scaune de tip Mastik si tapiseria de tip Alcantara vor deveni definitorii pentru aceste modele.

0 comentarii:

top