Carlsson C25



Cu cât ne apropiem de Salonul Auto de la Geneva din martie, mai mulţi contructori de automobile îşi dezvăluie planurile pentru acest eveniment important. Carlsson, recunoscutul specialist Mercedes-Benz, a anunţat că va prezenta modelul C25, care este descris ca fiind "primul automobil de producţie proprie".
Deşi tunerul nu a precizat pe ce coupe este bazat C25, judecând după schiţe şi după motorul de 6 litri bi-turbo V12, se pare că este Mercedes-Benz SL 65 AMG.
Părerea mea este că dacă va arăta exact aşa va fi mult mai apetisant decât SLS.
Fără îndoială C25 va avea personalitatea lui proprie, în ciuda faptului că întregul tren de rulare provine de la Mercedes-Benz. Propulsorul va produce 753 cai şi un cuplu maxim de 1.320 Nm la 3.750 rpm.
Cu atâta putere nu este de mirare că cei de la Carlsson anunţă următoarele performanţe: 0-100 km/h (în doar 3.7 secunde) şi o viteză maximă de 353 km/h.
Supercar-ul va fi street-legal şi va fi dotat cu ESP, ABS, sistem de airbag-uri, o suspensie C-Tronic SUSPENSION inteligentă.
Jantele de aliaj au dimensiunea de 20 de inc, iar sistemele de frânare sunt unele de performanţă.
Carlsson va produce 25 de exemplare livrând câte unul singur în fiecare ţară în care este prezent. Mai multe detalii şi preţul vor fi anunţate la salon.

0 comentarii:

top