Bugnotti Type 57S


Terry Cook (proprietar al Deco Rides din New Jersey) a vrut ceva mai special care să aibă liniile unui Bugatti și Delahaye. Totuși, el nu a fost dispus să taie un model original.

Începând de la una dintre caroseriile compozite create de compania lui, Cook a modificat designul încorporând idei de la mai multe mașini pentru a recrea o siluetă concepută acum 8 ani de designerul de hot-rod-uri Chip Foose.
Aripile mașinii vin de la un Delahaye din anii 30, în timp ce grila de radiator este o copie după una a unui Type 57. Pe lângă acestea mai multe componente clasice au fost contopite pentru a crea această bijuterie gata pentru Gotham City.
Grupul propulsor pentru roadsterul denumit Bugnotti Type 57S provine de la GM și este un LS1 V8 cu o cutie automată 4L60E, în timp ce sub curbele mașinii se ascunde o ramă produsă de Fat Man Fabrications.
Profilul asimetric al mașinii o face și mai frumoasă, iar fiecare parte laterală este diferită generând ideea de două designuri încorporate în aceeași lucrare.

0 comentarii:

top