Noul Citroen C4, gata pentru showroomuri

Citroën nu a putut astepta pana la Salonul Auto de la Paris pentru a ne arata noul C4 hatchback.

Atunci cand a aparut, actualul C4 a fost un termen de referinta in ceea ce priveste designul si inovatia, volanul sau fiind foarte inspirat, la fel ca si restul interiorului.
Acum, actuala compacta abia asteapta sa o ia de la inceput si sa se lupte cu concurentele sale VW Golf, Renault Megane, Ford Focus, Opel Astra si Toyota Auris.
Daca designul noului model vi se pare familiar ar trebui sa va reamintiti de conceptul DS High Rider care a fost prezentat in acest an la Salonul Auto de la Geneva.
De data aceasta designul compactei franceze este mai conservator, fata de ceea ce ne-a obisnuit pana acum Citroen. Din punct de vedere stilistic. Acum este un frate mai mic al C5-ului.
In interior sunt o multime de schimbari notabile, volanul cu butuc fix fiind una dintre regretabilele disparitii de aici. Tot disparut este si panoul de intrumente LCD central. Ca o consolare, totusi, producatorul francez sustine ca ne va oferi mai multe variante de personalizare.
Compacta a crescut in dimensiuni si nu au fost oferite despre variantele de motoare disponibile. C4 va intra pe pietele din Europa imediat dupa debutul de la salonul parizian.

0 comentarii:

top