Arden AJ21



Dupa ce a avut succes cu interventia asupra XKR, casa germana de tuning Arden a "luat" cel mai recent model Jaguar (XF) si a creat o masina mult mai impresionanta decat lucrarile anterioare.
Denumit Arden AJ21, XF-ul modificat are un motor mai puternic, schimbari aerodinamice importante si un interior revizuit. Noul AJ21 are un design al partii fata nou cu o grila fata din inox si fante supradimensionate.
Forta portanta asuprea puntii fata este redusa prin intermediul liniilor mai netede ale spoilerului. Celelalte caracteristici includ lumini integrate de zi de tip LED si praguri cu admisii de aer pentru racirea discurilor de franta de pe spate. Un deflecor integrat in bara de protectie spate si un eleron discret completeaza tabloul.
Arden ofera modificari de performanta pentru toate cele patru motoare de pe gama XF, de la V6 diesel de 2,7 l si pana la supraalimentatul V8 de 4.2 l. Oferta cea mai atragatoare pentru mine ramane V8-ul de 4,5 litri de la AJ20 XKR. Motorul are dezvolta 500 CP si 640 Nm.
Suspensiile sunt si ele modificate. Cu adevarat impresionante sunt jantele de 21 inch. Pentru interior sunt disponibile mai multe tipuri de echipare materialele folosite variind de la fibra de carbon si pana la piele si lemn de inalta calitate.

0 comentarii:

top