Din ce in ce mai multe aparitii ale lui Laguna Coupe



Renault Laguna Coupe a profitat de week-end pentru a-si face aparitia si pe pista circuitului de Grand Prix de la Monaco, aratându-si cu aceasta ocazie veleitatile sportive. Noul produs al constructorului francez a fost prezentat publicului din toata si prin intermediul unui site special.
Avand un stil elegant si proportii echilibrate, noua Laguna Coupe se incadreaza in categoria coupe-urilor cu adevarat exceptionale. Partea sa frontala, distinctiva, sugereaza prezenta sub capota a celui mai bun motor al Aliantei Renault-Nissan, dezvoltat pentru a asigura o placere a condusului suprema. Datorita noului propulsor, noua Renault Laguna Coupe este capabila de a accelera de la 0-100 km/h sub sapte secunde, iar aceste performante de top, se combina cu o caroserie Active Drive si sistemul „four-wheel steering" (virarea cu toate cele patru roti), asigurând o placere optima de la volanul sau.
Sub capota noii Renault Laguna Coupe se regaseste un V6 dCI „nou-nout", destinat sa devina un punct de referinta in ceea ce priveste performanta si placerea condusului. Acesta dezvolta o putere de 235 CP si un cuplu 450 Nm.
Pentru iubitorii motoarelor pe benzina, Renault ofera pentru noua Laguna Coupe un motor de 3.5 litri V6 ce dezvolta 240 CP si 330 Nm. In aceasta configuratie, Laguna Coupe accelereaza de la 0-100 km/h in timp de sub 7 secunde. Transmisia este asigurata, pentru prima oara de cutia AJ0 automata cu sase trepte.

0 comentarii:

top