Noua echipare pentru Leon


Mi se pare ca echipa de marketing de la SEAT a cam luat-o razna in ultimul timp. Dupa Cupra, FR, Cupra R, FR550, FR1 si Dumnezeu stie cate alte versiuni, firma spaniola lanseaza inca un nivel de echipare pentru hatchback-ul the Leon, denumita 'Linea R'.
Pentru aceasta sunt disponibile motoarele de 2 litri TDI diesel de 170 de cai, TSI-ul pe benzina de 1,8 litri si 160 de cai si cel de 2 litri si 200 de cai. In comparatie cu FR, Linea R arata mult mai agresiv, barele de protectie avanad admisii de aer impozante (dar fara vreun rol practic), tevi de esapament aratoase si jante din aliaj de 18 inch cu 5 spite.
In interiorul lui Linea R regasim un volan imbracat in piele, schimbatorul de viteze este si el imbracat in acelasi material si are un logo "SEAT Sport". La acestea se adauga crom si tapiserie ce contine si culoarea roz.
Echiparea standard Leon Linea R include ABS si TCS, ESP, sistem de avertizare pentru presiunea in pneuri, airbag frontal dublu, airbaguri laterale, clima cu doua zone, cruise control, CD cu MP3 radio si sistem audio cu 8 difuzoare.

0 comentarii:

top