... strike two



Un alt model la care specialistii ABT au lucrat in paralel este noua "bomba" a grupului Volkswagen, si anume generatia a sasea Golf.
Pentru ABT Golf VI, compania a dezvoltat un pachet vizual sportiv destinat insotirii unei serii de upgradeuri mecanice. Pachetele de tuning destinate motoarelor, fac propulsorul standard 1.4 TSI de 122 CP sa "scoata" 160, in timp ce versiunea mai puternica a aceluiasi 1.4 TSI sa produca 200 CP in loc de 160. Pentru gama diesel, ABT ridica puterea unui 2.0 TDI de la 140 la 170 cai. Si, desi oficial acest motor nu exista ABT a anuntat deja ca este pregatit si pentru 2.0 FSI care va produce in varianta modificata 240 de cai (cu 30 mai mult decat varianta stock ce urmeaza sa fie lansata la inceputul lui 2009).
In termeni de manevrabilitate, ABT Sportsline a echipat Golf VI cu un sistem de franare de performanta si suspensie sport. De asemenea hatchbackul a mai primit un bodykit care cuprinde o noua grila frontala, bare de protectie noi, noi praguri si un scut cu 4 tevi de esapament integrate si dispuse ca la Scirocco. Un set de jante de aliaj de 18 ori 19 inch AR si BR intregesc imaginea.
Bineinteles ca ABT se va "lauda" cu noul model la Salonul Auto de la Essen...

0 comentarii:

top