AS5 de la ABT Sportline


ABT Sportline s-a ocupat de curand o "cosmetizare" a Audi A5 Cabrio. Cum din cosmetizare face parte si asumarea unui nou nume, masina a fost rebotezata AS5.
In primul rand, sub capota ABT POWER si-a facut de cap si a modificat sistemul electronic de management al motorului pentru toate cele patru propulsoare ale gamei. Astfel, 2.0 TFSI a primit un "imbold" pentru a ajunge la 275 de cai de la cei 180 sau 211 standard; iar 2.7 TDI este "dus" de la 190 la 230 de cai. TDI-ul de 3 litri ajunge si el de la 240 la 282 datorita tratamentului inginerilor ABT.
Pentru cel mai mare motor diesel din gama mai e valabil pachetul ABT POWER S, care poate duce puterea motorului peste limita de 300 de cai. Toate modelele vor fi echipate cu elemente de franare ABT sau ABT Sports.
La exterior, noul model are obisnuita grila ABT, praguri, precum si prelugiri ale barelor de protectie fata si spate, alaturi de sistemul standard de esapament cu patru tevi ABT. Clientii pot alege intre jante de aluminiu de 19 sau 20 de inch, in stilul "cool bold BR".

0 comentarii:

top