SLS AMG a fost lansat în România

Bucureşti – Mercedes-Benz România a lansat oficial pe piaţa autohtonă noul model SLS AMG, un supercar, ce întruchipează un amestec desăvârşit al fascinaţiei auto şi tehnologiei de vârf. Amfitrioana a lansării a fost Mihaela Rădulescu (promitem să revenim cu imagini de la lansare).

Prin intermediul noului SLS AMG, Mercedes-Benz a dezvăluit ceea ce urmează să devină legendă - un clasic al zilei de mâine.
Stilul, eleganţa şi dinamica superioară reprezintă caracteristicile îmbinate de noul automobil care îndeplineşte pe deplin toate aşteptările siglei Mercedes, prin aspectul practic şi siguranţa optimă. În esenţă, noul 'Gullwing' oferă sinteza ideală a inovaţiilor dezvoltate de Mercedes-Benz şi AMG: fără emblema AMG nu ar fi una dintre cele mai competitive maşini sport iar fără sigla Mercedes-Benz nu ar da expresie tradiţiei acestui brand.
,,Prin intermediul noului model, Mercedes-Benz SLS AMG, toţi cei care şi-au manifestat pasiunea pentru automobilele cu adevărat uimitoare, au posibilitatea să descopere o legendă care le va aprinde cu siguranţă imaginaţia. Mercedes-Benz a răspuns întotdeauna la întrebarea „Cum arată maşinile viitorului?”, iar acum, în 2010, tradiţia întâlneşte inovaţia, pentru a prezenta un model care se încadrează perfect în noua eră a automobilelor. Fascinaţia este cea care dă naştere pasiunilor, iar acestea, la rândul lor, trebuie întreţinute. Mercedes-Benz SLS AMG confirmă acest lucru, reprezentând o apariţie remarcabilă pe piaţa automobilelor premium,” a precizat Michael Grewe, CEO şi Preşedinte al Mercedes-Benz România.
Noul model de la Mercedes-Benz şi AMG reprezintă o propunere ispititoare cu pachetul său tehnologic fără rival: caroseria din aluminiu, cu uşi gullwing, motor AMG 6,3-litri V8, amplasat central cǎtre puntea faţǎ, care dezvoltă o putere de vârf de 420 kW/ 571 CP, cuplu de 650 Nm şi lubrifiere cu carter sec, transmisie cu ambreiaj dublu, cu şapte trepte de viteză în configuraţie transaxială, suspensie sport cu braţe de suspensie duble din aluminiu şi o greutate a automobilului de 1620 kilograme, în baza standardului DIN – această combinaţie superlativă garantează cea mai bună dinamică de conducere. Distribuţia ideală a greutăţii faţă/spate 47/53 % şi centrul de greutate coborât al autovehiculului reprezintă o dovadă a conceptului fără compromisuri de automobil sport. SLS AMG accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde, înainte de a ajunge la viteza de vârf de 317 km/h (limitată electronic).

0 comentarii:

top