Ultimele Viper vor fi speciale

Dodge se pregăteşte să încheie producţia actualului Viper cu mult fast, echipa sa de ingineri şi designeri pregătind o versiune foarte limitată. Fanii brandului american se vor putea bucura de ultimele 50 de supercaruri în versiunea Final Edition, aşteptată în showroom-uri în această vară.

Disponibil cu toate cele trei variante de caroserie ale modelului, coupe, roadster şi ACR, pachetul Final Edition vine cu o vopsea specială, un gri Graphite Clear Coat, completat de o dungă neagră cu contur rosu pe capotă. La toate acestea se adaugă emblemele care atestă exclusivitatea versiunii şi o placuţă cu numărul exemplarului.
Aspectul exclusivist capată un aer mai personal mulţumită jantelor de culoarea antracitului, cu cinci şi şase spiţe, care ascund etriere de culoare roşie. În interior, pachetul Final Edition vine cu o tapiserie din piele neagră, cusută cu aţă roşie, asemeni ornamentelor regasite la nivelul instrumentarului de bord.
Sub capotă, clientii vor primi acelaşi propulsor de 8.4 litri, capabil să dezvolte 600 de cai putere şi să promită performanţe demne de invidiat. Dintre cele 50 de ultime exemplare Viper, 20 vor fi coupe, 18 vor fi roadster şi 12 ACR.

0 comentarii:

top