Face lift pentru Boxster



Porsche a scos la drum varianta cu face-lift a lui Boxster pentru testele finale de dinainte de lansarea masinii programata undeva la sfarsitul acestui an. Ca si recentul face-lift al lui 911, upgradeurile pentru Boxster (si fratele sau Cayman) vor fi minore si vor include si cateva mici revizuiri ale caroseriilor. Lista de schimbari include blocuri optice spate de tip LED, blocuri optice fata noi si un nou design pentru teava de esapament. Odata cu noua serie se pare ca va fi lansata si o varianta ‘RS’ a Boxster.
Prototipul "prins" de fotografi are un un acoperis fix (desi aceasta poate fi doar o masura temporara) aripi spate supradimensionate si un nou scut. Din ecuatie se pare ca nu vor lipsi nici discurile de frana ceramice.
Deoarece anul trecut Porsche a introdus pentru valve tehnologia VarioCam Plus la gamele Boxster si Cayman, anul acesta nu vom vedea mari schimbari la motoare. Producatorul german va introduce o noua injectie directa si va inlocui transmisiile automate cu noua cutie PDK cu 7 rapoarte si dublu ambreiaj.

0 comentarii:

top