Noul KA in "Quantum of Solace"



Noul film din seria James Bond, ‘Quantum of Solace’ va aduce pe marile ecrane cel mai nou model al marcii Ford – noul model Ka.
Noul model Ford de dimensiuni mici isi va face debutul pe ecrane alaturi de frumoasa si razboinica vedeta feminina a filmului, Olga Kurylenko. Kurylenko interpreteaza rolul Camillei, o femei puternică, aflata in propria sa misiune, dar care devine rapid un aliat putin probabil pentru Bond.
Ka-ul 'Quantum of Solace' are o culoare auriu metalizat, o grafica exterioara si o combinatie de tapiserii interioare exclusiviste.
“Noul Ka este perechea perfectă pentru caracterul Camillei – aventuros, aparte si modern,” a declarat Stephen Odell, Chief Operations Officer Ford Europe. “Suntem incantati ca lansarea filmului coincide cu debutul noului Ka.”
Ineditul ‘Quantum of Solace’ Ka a fost creat de catre echipa de design a Ford Europa, in colaborare cu Dennis Gassner, designer de producţie, premiat cu Oscar.
Modelul Ka duce mai departel relatia dintre Ford Europa si filmele din seria James Bond, urmand apariţiei celui mai recent model Ford Mondeo, in productia de mare succes a anului 2006 ‘Casino Royale’.
Detalii tehnice suplimentare legate de Ford Ka vor fi furnizate in apropierea lansarii acestui model la nivel european, in urmatoarele luni ale anului.

0 comentarii:

top