Vom avea si un RS6 sedan



Audi a anuntat ca va prezenta, la Salonul Auto de la Paris, versiunea berlina a lui RS6, modelul de performanta al gamei A6.
RS6 sedan va dispune de acelasi motor twin-turbo cu injectie directa de pe S6, diferenta fiind facuta de imbunatatirea cifrelor legate de putere si cuplu. Astfel, propulsorul V10 de 5.2 litri este capabil sa dezvolte 580 de cai putere si 650 Nm, performantele ajungand la un nivel foarte ridicat pentru o berlina de sosea: 4.5 secunde pentru 0-100 km/h.Sistemul de tractiune integrala permanenta quattro si cutia de viteze Tiptronic cu sase trepte vor fi standard, in timp ce pachetul de frane ceramice vor face parte din lista de optionale ale modelului Audi.
Pe langa modificarile tehnice, particularitatile estetice ale lui RS6 se asteapta a fi inspirate din cele ale supercarului R8: linii LED pe blocurile optice frontale si in interiorul celor spate, spoilere usor modificate, faruri de ceata rectangulare si prize de aer marite.
Audi mai ofera discurile de frana carbon-ceramice cu jante de 19 inch, pretentiosii pot opta si pentru 20 de inch caz in care vor primi si discuri mai mari.

0 comentarii:

top