Atractiile US Air Force
















U.S. Air Force a cheltuit o parte din banii veniti de la contribuabilii americani pentru a colabora cu firma Galpin Auto Sports, pentru a crea versiuni speciale alea Ford Mustang si Dodge Challenger. Compania de tuning este in special recunoscuta pentru implicarea in emisiunea Pimp My Ride de la MTV.
Poate va intrebati de ce are nevoie US Air Force de doua masini modificate? Ei bine, trebuie ceva mai spectaculos decat reclamele la tv pentru a atrage noi recruti. Rezultatele eforturilor financiare au fost Ford-ul Mustang 'X-1' alb si Dodge-ul Challenger 'VAPOR' cu care vor face un tur al SUA in acest an.
'X-1' are un interior inspirat de cockpitul unui avion militar si are un singur scaun ejectabil, plasat central, schimbator scurt, joystick asemanator celor pentru zbor si un panou de intrumente high-tech. Mustangul a suferit intense modificari pe partea exterioara avand acum un bodykit, jante din aliaj inchise la culoare si usi care se deschid in stilul celor de pe lamborghini. "Avionul" pe patru roti este echipa cu un motor V8 de 4,6 litri, provenit de la Ford Racing si care dezvota o putere de 500 CP.
Cu un look mai radical, Dodge Challenger 'Vapor' continua tematica fortelor aeriene. Masina este echipata cu un bodykit inspirat de avioanele Stealth, are elemente din fibra de carbon, jante din acelasi material, senzori de proximitate si vopsea care absoarbe undele radar. Sistemul de evacuare are un mod de functionare stealth, care permite soferului de a rula in liniste deplina, la acesta se mai adauga si o camera ce se intoarce la 360 de grade si are o arie de 500 de metri.
Ca si la Ford, regasim un interior inspirat de avioanele de vanatoare, comenzile sunt asemanatoare cu cele din cockpiturile aeriene. Vapor are: localizare GPS, vedere termica si de noapte datorita unei pelicule situate pe parbriz.

0 comentarii:

top