Un Ferrari a luat foc langa Sibiu

Un Ferrari de 490 de cai putere a ars marţi dimineaţă la intrarea în Sibiu. Maşina era condusă de fiul de 24 de ani al unui important om de afaceri din Sibiu. Bolidul s-a învârtit pe şosea şi a aruncat o altă maşină direct în şanţ, apoi a luat foc.
Martorii povestesc că tânărul a intrat cu viteză pe o succesiune de curbe. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul bolidului şi acesta s-a învârtit pe şosea. Maşina a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autoturism în care se aflau 4 oameni printre care şi un copil. Din impact, maşina a fost aruncată în şanţ, iar Ferrari-ul a ajuns pe câmp şi a ars. Din fericire, toţi cei aflaţi în autoturisme au scăpat teferi. Bolidul era asigurat, aşa că proprietarul îşi va recupera paguba.
Fiul omului de afaceri sibian ieşise, luni seară, la o plimbare cu prietena. La întoarcerea spre casă, se pare că tânărul s-a cam grăbit. Afară abia plouase, dar asta nu l-a împiedicat să testeze puterea maşinii. Între Cristian şi Sibiu, Ferrariul a preluat controlul.
"Ferrari a venit rotindu-se ne-a acroşat în spate ne-a întors imediat, ne-a lovit de capul de pod şi am venit târâş pe şanţ. Era udă şoseaua. A venit cu viteză şi a pierdut controlul maşinii", a declarat şoferul implicat în accident.
Ferrari-ul a ajuns pe câmp, în flăcări. şoferul şi prietena lui au reuşit să iasă la timp din maşină. Pompierii n-au reuşit să salveze mare lucru din bolidul de paoximativ 200.000 de euro.
Familia care a văzut Ferrari-ul venind vijelios spre maşina lor se întocea din weekend-ul prelugit de Rusalii. Părinţii îşi duseseră fiica de 9 ani să-şi vadă bunicii. Ar fi putut fi pentru ultima dată.
"Nu mai ştiu nimic din ce s-a întâmplat pentru că maşina s-a rotit pe carosabil. Noi eram 4 persoane printre care şi un copil. Şi asta este cel mai important pentru mine - copilul meu este bine", a declarat pasagera maşinii acroşate de Ferrari.
Şoferul Ferrari-ului se va alege doar cu o amendă. În România, la sfârşitul anului 2008 erau înmatriculate 60 de maşini marca Ferrari.
Sursa: www.antena3.ro
Materialul din observator:
http://videonews.ro/action/viewvideo/16192/Masini-de-lux-torte-pe-strazi/

0 comentarii:

top