Hyundai prezinta in Coreea viitorul Accent

Hyundai a publicat in Coreea primele imagini ale faceliftului modelului Verna, omologul asiatic al Accent.
Desi informatiile oficiale despre noul model sunt limitate, ies in evidenta schimbarile estetice evidente. Incepand cu grila frontala, cu blocurile optice si cu spoilerul fata, Accent se schimba radical. Modificarile merg pana la partea spate, acolo unde noua forma a stopurilor si un spoiler redesenat completeaza imaginea generala a noului Accent. Intre acestea se strecoara subtilitati care erau de neconceput pana acum pe un model low-cost, cum sunt semnalizatoarele integrate in oglinzile laterale.
La interior, noul Accent va dispune de un bord redesenat si de sisteme tehnologice care pana astazi apareau doar pe modelele de segment superior: mufa USB si una pentru echipamentele audio auxiliare si sistem Bluetooth. Printre schimbarile care sar in ochi se numara si noua tenta albastra utilizata la iluminarea fundalului cadranelor.
Hyundai nu a publicat motorizarile de care va dispune noul Accent, insa se stie faptul ca fiecare dintre acestea va veni echipata cu sistemul ECO Assist, rolul sau fiind acela de a-i ajuta pe soferi sa conduca mai economic.

0 comentarii:

top