Doar 45 de norocosi se vor bucura de Mustang Silver


Parintele Ford-ului Mustang, Lee Iacocca, a prezentat de curand o noua versiune produsa de un carosier denumita '2009 1/2 Iacocca Silver Edition Mustang'. Doar 45 de unitati din aceasta editie speciala vor fi produse.
Lee Iacocca a fost presedintele diviziei Ford cand compania a prezentat Mustang-ul original in 1964. Aceasta versiune Mustang este rezultatul colaborarii dintre Iacocca, designer-ul Michael Leone, si carosierul californian Gaffoglio Family Metalcrafters.Modelul este bazat pe generatia 2009 a platformei Mustang si va fi oferit cu doua variante de motorizare, un V8 aspirat de 4,6 litri ce va produce 320 de cai si o versiune supraincarcata ce va "livra" 400 de cai. La motoare va fi "potrivita" o transmisie manuala.
Suspensia editiei Sliver Mustang a fost upgradata cu pachetul de manevrabilitate Ford Racing Handling Package care contine arcuri mai ferme si noi amortizoare. Op]ional este disponibil si un sistem Ford Racing Braking Package cu discuri de 14 inch. Michael Leone a "umblat" la infatisarea exterioara a masinii pentru a da un look mai agresiv si mai "vitezist". Dupa cum ii spune si numele, Sliver Mustang este disponibil doar in varianta de culoare argintie.

0 comentarii:

top