Sandero Stepway - lansat... Avem "Jeep" mai!!!

Dacia a lansat, miercuri, in Romania, o noua versiune a modelului de clasa mica (segmentul B) Sandero, denumita Sandero Stepway, care are un pret de 9.200 de euro cu TVA inclus pentru motorizarea pe benzina de 1,6 litri cu 90 Cai Putere (CP). Comenzile vor fi preluate incepand cu data de 23 iunie.
Sandero Stepway mai poate fi comandat si cu un propulsor diesel de 1,5 litri de 70 CP, motorizare care are un pret de 10.400 euro cu TVA inclus.
Noua versiune a Sandero se diferentiaza de Sandero prin cateva elemente de design si prin suspensia inaltata cu doi centimetri. Masina va putea fi achizitionata si prin programul "Rabla", potrivit oficialilor Dacia.
Romania este prima tara in care este lansata noua varianta a Sandero, urmand ca treptat masina sa fie disponibila in toate statele din Europa spre care Dacia exporta. Pentru a produce Sandero Stepway, Dacia-Renault a investit 2,5 milioane de euro in uzina de la Mioveni. Dacia nu a comunicat nivelul productiei pe care l-a fixat pentru Sandero Stepway si nici ponderea acestei versiuni in totalul vanzarilor.
In echiparea standard Dacia Sandero Stepway are, printre altele, ABS cu EBD (repartizarea electronica a fortei de franare) si AFU (asistenta la franarea de urgenta), doua airbag-uri si vopsea metalizata.
Dotarile optionale ale versiunii Stepway sunt volan imbracat in piele, radio CD cu mp3 si aer conditionat. Volumul portbagajului este de 320 de litri, respectiv de 1.200 de litri cu bancheta din spate rabatata. Masina, prezentata in luna mai la Salonul Auto de la Barcelona, are o garantie de trei ani sau 100.000 de kilometri.

0 comentarii:

top