Face-lift pentru Pathfinder & Navara




Nissan a operat de curând un facelift pentru SUV-ul Pathfinder şi pentru fratele său pickup Navara.
Constructorul japonez a operat mai multe modificări printre care şi introducerea unui nou motor în gamă, un V6 de 3 litri. Câteva îmbunătăţiri au fost aduse şi propulsorului existent de 2.5 litri diesel.
Exteriorul celor două produse a fost îmbunătăţit, la fel ca şi interiorul care s-a ales acum cu mai multe echipamente standard.
Noul motor pentru Pathfinder şi Navara mai este folosit de Alianţa Renault Nissan pe modelele Alliance Infiniti EX30d, FX30d şi M30d.
Pe Nissan V6-le diesel are o putere de 231 cai ;i un cuplu maxim de 550Nm atins între 1.750 rpm şi 2.500 rpm. conform Nissan, cu acest motor, Pathfinder poate tracta un trailer de 3.500 kg iar Navara unul de 3 tone.
În ceea ce priveşte motorul cu patru cilindri şi de 2,5 litri existent a fost modificat, având acum o creştere de 11% în putere (cu 19 CP mai mult şi cu 47 Nm).
Schimbările cosmetice includ: un nou design al capotei, grilă faţă revizuită, noi tipuri de blocuri optice, noi bare de protecţie şi noi tipuri de jante.


În interior noi sunt schimbătorul de viteze din consola centrală, tapiseria, inserţiile de crom şi disponobilitatea sistemului Nissan Connect Premium cu touchscreen high resolution.
Sistemul ESP şi o cameră de filmat sunt disponibile acum şi pentru Navara.
Nissan Pathfinder şi Navara vor fi lansate la Salonul Auto de la Geneva. Variantele înnoite vor apărea în showroom pe parcursul lunii aprilie.

0 comentarii:

top