G-Power Storm



În lumea minunată a G-Power, toate BMW-urile stock sunt privite ca anemice şi ca şi cum ar avea nevoie de modificări serioase. După ce a tratat corespunzător mai multe modele, compania şi-a pus ochii recent pe limuzina bavareză 760i şi pe versiunea sa cu ampatament mărit, 760iL.
Denumită simplu Storm (Furtună), cea mai nouă creaţie a G-Power va fi produsă într-o serie limitată de 10 unităţi şi aduce ofense serioase celorlalte propuneri precum Alpina B7 de 500 de cai.
Modificările au început de la motor, unde tehnicienii G-Power au îmbunătăţit V12-le de 6 litri, turbinele sale atingând presiunea maximă de 0.9 bar (faţă de 0.5 bar iniţial). S-a mai recalibrat ECU, au fost adăugate valve mai mari de injector şi a fost creat un nou sistem de evacuare.
Rezultatul este o putere maximă de 725 cai putere şi un cuplu maxim de 1.000 Nm. Transmisia este acum una pe 8 viteze, automată. G-Power susţine că Storm atinge o viteză maximă de 345 km/h.
Modificările de suspensie nu puteau să lipsească şi cu ajutorul lor limuzina este cu 30 de mm mai aproape de asfalt.
Storm este echipat cu un body kit ce include o nouă capotă realizată din Kevlar cu admisii, bare de protecţie special create pentru acest model, praguri de carbon, spoiler şi deflector spate.
Cele patru ţevi de evacuare şi jantele de aluminiu de 22 de inch completează schimbările exterioare.
Firma de tuning susţine că interiorul lui 760i a fost îmbunătăţit prin adăugarea unui volan sport, un nou speedometru şi tapiserie din fibră de carbon pentru uşi, consola centrală şi bord.
Preţurile sunt totuşi cam piperate, Storm 760i costă: €365.000, iar 760il Storm, €375,000.

0 comentarii:

top