Long live the bling



Un tuner german (as fi putut jura că e american) a reuşit performanţa de a lua ceva urât să îl facă hidos. Sub sloganul "I-aţi Hummer-ul şi condu-l sexy", CFC spune în comunicatul de presă că Hummer H2 este cel mai... pimped-out.
Şi au dreptate, pentru că maşina este mai de prost gust decât garderoba la o întâlnire de peşti din anii 90.
După o tură prin depozitul lor personal, echipa de tuning de la CFC au ales cam tot ce era pe acolo şi au umplut Hummerul la fel ca pe un curcan de Ziua Recunoştiinţei. Maşina are de toate: mult crom, vinyl wrap, folie pentru geamuri şi un set de stickere de neam prost.
H2 este aşezat pe nişte jante masive TunerShop de 28 de inch cu anvelope 325/35 R28 de la Kumho. Celelalte modificări exterioare includ patru ţevi de eşapament, lumini peste lumini, alte lumini şi, bineînţeles bare laterale cromate. Peste toate acestea pică perfect nişte uşi de tip lambo...
Decoratorii CFC au întrecut chiar şi pe cei mai excentrici dintre colegii lor care se ocupă de limuzine. Baieţii au înghesuit acolo 17 ecrane LCD (sunt clar mai multe ca la magazinul Flanco de la mine din cartier), un DVD player, un sistem de 1.360 Watt RMS, un minibar şi cam atât.
CFC a adus motorul H2+ului la 480 CP, suficienţi pentru a căra atâta junk.

0 comentarii:

top