AC Schnitzer 6 series



Tunerul specializat in BMW-uri AC Schnitzer a prezentat cel mai nou kit aerodinamic pentru seria 6 cu face-lift si a adaugat pe lista o multime de noi upgradeuri de performanta. Ca si la predecesorul sau, la noul ACS6 are o parte frontala ce accentuaza designul deosebit al grilei dar primeste un look mult mai agresiv datorita noilor linii si a luminilor de ceata triunghiulare. Schimbarile continua pe partea din spate cu un eleron nou mai putin agresiv. Celelalte modificari includ noi praguri, ce acum par mai plate.
Inginerii s-au concentrat mai mult pe obtinerea unor performante mai bune din partea seriei 6 si, in special din partea variantei 635d, care, in locul a 286 CP (210 kW) si 580 Nm dezvolta acum 310 CP (228 kW) si un cuplu cu 100 Nm mai mare.
Pentru fanii "sugativelor" pe benzina, AC Schnitzer ofera 650i cu un kit stroker de 5.1 l, care reprezinta in esenta o unitate propulsoare complet reconstruita. Puterea ei ajunge la 411 CP (302 kW). In acelasi timp viteza maxima a masinii (fata de varianta stock cu acelasi motor) este cu 35km/h mai mare.
Pachetul mai cuprinde jante de tip race de 20 inch si un sistem de evacuare din otel inoxidabil cu tevi cromate.

0 comentarii:

top