Ferarri Dino spionat




Viitorul 2+2 GT de la Ferarri a fost surprins inca o data pe pista de testari de la Fiorano a producatorului italian. Desi se multi au sugerat ca noul 2+2 va fi pozitionat sub F430 dar se pare ca masina va fi mai mare si va avea parte de un motor V8 mai puternic (de 4,7 litri).
Este greu sa ghicim ce se afla sub camuflajele de plastic greu, dar se pare ca vom avea parte de o capota lunga si proportiile generoase reintalnite si la GrandTourismo. Surse apropiate sustin ca supermasina se va pozitiona mai aproape de 612 Scaglietti decat de F430 deoarece trebuie sa acomodeze patru adulti.
Cocoasa stranie se pare ca ascunde un mecanism de tip hardtop retractabil, iar Pininfarina a dezvaluit recent planuri de a extinde operatiunile pentru a dezvolta noi mecanisme pentru acoperis, mai ales ca rapoartele sugereaza ca noul model va fi partial construit de designerul italian.
Motorul de 4,7 l se pare ca este acelasi folosit pe Maserati Grandturismo S. Totusi, se pare ca va beneficia de componente proprii.

0 comentarii:

top