E92 BMW M3 Hamman




Hamann a prezentat de curand cele mai noi pachete de performanta pentru E92 BMW M3 Coupe, ridicand performanta revolutionarului motor V8. Pentru a stavili puterea a fost conceput un bodykit care sa reduca forta portanta si un nou sistem de franare. Tunerul bazat in orasul Laupheim modifica BMW-uri din 1986 - atat pentru motorsport cat si pentru uzul individual al clientilor - si are destul de multa experienta de pus in ultimul kit M3.Primul nivel de modificare ridica puterea standard a V8-ului cu 20 de cai (420 CP si 400 Nm). Aceasta este realizata prin intermediul unei rescrieri a ECU, prin care se elimina si limitatorul de viteza al masinii.
Un alt kit de performanta este numit ‘Sportkit HM/M +35’. Asa cum arata numele, propulsorul modificat capata un plus de 35 CP si 48 Nm. Ca adaugare la rescrierii ECU, aceasta etapa a tuningului aduce si un sistem de evacuare din otel inoxidabil. Imbunatatirile si lipsa limitatorului de viteza fac masina sa atinga viteza maxima de 320 km/h.
Pentru a imbunatati "curgerea" aerului in jurul masinii, Hamann a adaugat spoilere pentru fata si spate, praguri si un spoiler pentru capota. Exteriorul deosebit este completat de jantele de aluminiu de 19 inch cu margini din INOX.

0 comentarii:

top