Golf RaVe 270




Salonul Auto de la Essen s-a dovedit a fi un adevarat festival de tunning. Chiar Volkswagen a intrat in joc prin intermediul unui prototip denumit Golf RaVe 270. Concept-carul ilustreaza capacitatile VW in ceea ce priveste echiparea cu noile tehnologii si customizarea interioara, RaVe 270 nu este programat inca pentru productie dar arata ce se poate realiza pe o platforma de Golf.
Noua varianta Volkswagen Golf si-a luat o parte din nume de la puterea motorului - 270 CP. Sistemul audio este de-a dreptul impresionant cu 1,400W. Treisprezece difuzoare, un subwoofer de 880W alaturi de alte doua auxiliare de 250W se asigura ca ocupantii simt ca se "lichefiaza" atunci cand muzica este data la maximum. Pe partea spate mai sunt montate monitoare de 12inch. Iar sistemul de navigatie si computerul de bord cu procesor PowerPC de 400mhz.
Motorul conceptului Golf RaVe 270 este cu adevarat special, la 266 CP (198kW), motorul de patru cilindri supra alimentat este cel mai puternic de pe un Golf (cu exceptia W12-650) si cel mai puternic motor cu aceasta arhitectura facut vreodata de VW. O alta premiera pentru Golf este transmisia integrala 4Motion. Ca si GTi, RaVe 270 a primit o cutie DSG cu dublu ambreiaj.

0 comentarii:

top