Se incinge tuningul pe diesel


Abt Motorsports nu este doar un tunner cunoscut - aceasta firma este furnizor si sponsor pentru una dintre cele mai bune echipe din cursele germane DTM. Astfel, specialistii acestei firme s-au bazat pe experienta capatata in motorsport pentru a crea niste masini extraordinare. Audi AS5 nu face exceptie masina primind niste modificari extraordinare.
Motorul de 3.0L TDi turbodiesel a primit 300 CP de la doar 240. Cuplul maxim este de 600Nm la doar 2.400rpm. Puterea obtinuta in plus se datoreaza kitului turbo Abt Power S turbo kit. Pentru a putea face fata noilor parametri, si vitezei maxime atinse de 264km/h, Abt a echipat aceasta masina cu suspensii noi si cu frane cu discuri de 380mm diamentru.
Imbunatatirile exterioare includ vopsea in doua nuante, un kit de caroserie si un spoiler spate nou. Jantele sunt de 20 de inch din aliaj, produse de BR. Volanul custom de la Abt si pedalele de aluminiu completeaza "pachetul".
Un diesel de 300 CP care sa ajunga la 100 km/h in doar 5,3 secunde si apoi sa consume combustibil eficient in timp ce te duce la munca este visul oricui, iar ABT a fost in stare sa indeplineasca acest vis.

0 comentarii:

top