Mercedes E-Classe



Mercedes a hotarat sa lanseze noua generatie a sedanului E-classe pana in 2009, vanzarile urmand sa debuteze la scurt timp dupa debutul vehiculului de la Salonul Auto de la Geneva. Ramanand oarecum similar in dimensiuni cu modelul actual, noul E-classe va imprumuta linii stilistice de la coupeul in patru usi CLS alaturi de o noua parte fata angulara si patru blocuri optice fata de o forma surprinzatoare.Modelele de baza vor fi propulsate de un motor turbo in patru cilindri de 184 CP, varful de gama fiind un uimitor V8 de 544 CP. Nou in gama va fi un V6 pe benzina, un V8 diesel de 354 CP, precum si un model hibrid.
Interiorul va contitui un mix al elementelor de la modelele gamelor S si C-classe cu un ecran color montat intre vitezometru si turometru. Consola centrala si volanul imprumuta designul celor folosite pe noul C-classe, iar oglizile laterale primesc aleceasi lampi de semnalizare. Varianta wagon urmeaza a fi lansata la 12 luni dupa lansarea sedanului.

5 comentarii:

Anonim spunea...

cea mai tare masina asta va fi

Anonim spunea...

nu va avea succesul actualului model E class.Incepe sa semene cu Lotus si nu e bine pentru iubitorii si fanii mercedes..

Anonim spunea...

adevarul este ca nici c-classe nu e mai frumos ca modelul vechi, asa ca nici modelul nou de E-classe , nu va fascina, cred eu.
Posesor a 3 mercedesuri.

Anonim spunea...

este grandioasa,,si masculina.nici un barbat nu mi-ar putea inspira acea senzatie pe care ti-o inspira un mercedes clasa lux......o propietara de E-CLASSE

Anonim spunea...

IUBESC MASINA ASTA!!!! Si tot ce fabrica Mercedes-Benz!!! Ce-i frumos ii frumos!

Mihaela

top