Noul Fiesta ST




Noul Ford Fiesta ST va fi fara indioala o aparitie de senzatie. Cu performanta, infatisare si caracteristici care vor lasa in urma concurenta, noul hot-hatch de la Ford promite ca va revolutiona piata supermini-urilor. In prezent ovalul albastru intampina o concurenta acerba din partea unor modele precum Abarth Grande Punto si Opel Corsa OPC, dar sefii acestei firme intentioneaza sa resitueze Fiesta ST in varful "lantului trofic" al hot-hatch-urilor.

Noul ST va aduce (fata de Fiestele obisnuite) o multime de noi imbunatatiri cosmetice, ce includ niste superbe jante de aluminiu si un spoiler situat deasupra lunetei. Bara fata revizuita contine o admisie de aer mai mare, lampi de ceata, in timp ce un scut situat in partea spate incorporeaza doua tevi de esapament sportive. Pragurile pronuntate si suspensia coboranta accentueza aspectul agresiv al masinii.

In interior cumparatorii vor fi intampinati de un interior finisat extrem de bine si vor beneficia de scune sport. In ceea ce priveste motorizarea, ST va primi un motor cu o capacitate cilindrica mai mica (1,6 litri), dar care va produce intre 180 si 190 CP.

0 comentarii:

top