Noua fata a luxului Lincoln





Lincoln a surprins participantii de la NAIAS cu dezvelirea noului concept de sedan denumit MKT, aratand noua politica de design a brandului de lux prin intermediul unui vehicul spatios. Oficialii spun ca acesta este doar un concept dar fotografiile spion recente arata ca studiul de design se indreapta cu pasi repezi catre linia de productie.
MKT are un motor de tip EcoBoost V6 preferat in locul unui V8 de "volum" mai mare si, conform noilor tendinte, va deveni mult mai eco-friendly prin folosirea unor materiale ecologice la constructie. Propulsorul de 3.5 l este dotat cu turbina si injectie directa si este proiectat in asa fel incat rodica nivelurile de putere la cele ale unui V8 dar consumand ca un V6. Printre celelalte caracteristici care ajuta la economisirea de combustibil se numara un sistem de transmisie avansat, servodirectie asistata, reduceri ale greutatii si imbunatatiri aerodinamice. Producatorul anunta ca vehiculul poate functiona si alimentat partial cu etanol E85.
In interior, conceptul este orientat spre lux. Ocupantii au parte de scaune de prima clasa asemanatoare cu cele din aeronave. Pentru consola centrala, designerii au inventat si patentat o tehnologie care le permite sa foloseasca forme si spatii neconventionale pentru diverse display-uri. Panoul de instrumente construit din lemn pretios contine un panou de instrumente inspirat de cristalele Swarovski.

0 comentarii:

top