"Trabi" se intoarce


Carosierul german IndiKar a decis sa isi ia pe umeri responsabilitatea renasterii legendei GDR Trabant. Noua versiune a masinii economice va fi construita la initiativa unei alte companii, constructorul de volum Herpa. Un concept se asteapta a fi prezentat la editia din 2009 a Salonului Auto de la Frankfurt, desi inca nu exista nici un anunt oficial cu privirea la data la care versiunea finala a masinii va intra in vanzare."Noul Trabi" este un hatchback cu cinci usi cu o caroserie in culoarea bleu sky si acoperis alb.
Standardele de calitate ale viitorului model ce va intra in productie vor fi cu mult "indepartate" fata de cele alea modelului original. "Trabi" va indeplini standardele europene de emisii si confort. Interiorul va fi comparabil cu cele de pe Mini, Fiat 500 si VW Beetle.
IndiKar are cartierul general in Wilkau-Haßlau, in apropiere de Zwickau. Aici au fost construite mai mult de un milion de astfel de vehicule intre 1957 si 1991. Compania produce in prezent masini blindate, piese de schimb, si prototipuri pentru principalii constructori auto.

0 comentarii:

top