Corvette Black edition


Cand compania germana GeigerCars s-a decis sa modifice una dintre cele mai performante masini americane, designerii sau si-au indreptat privirile asupra unui designer italian, si anume Ferrari, ca inspiratie pentru urmatorul lor kit.
Noua masina se numeste GeigerCars Corvette Z06 Black Edition, si are un spate modificat care "imprumuta" linii stilistice de la supercarurile Ferrari 599 si F430. Aceasta parte este dotata cu o noua bara de protectie cu un scut integrat, blocuri optice de tip LED si tevi de esapament de crom.Restul sportivei isi va pastra look-ul "din fabrica", cu exceptia catorva piese precum prelungirea pentru bara de protectie fata si jantele din aliaj masive. Modificarile masive au avut loc sub capota. Inginerii au crescut puterea la 542 CP (389 kW) prin adaugarea unui filtru de aer sport, sistem de evacuare, catalizatoare si sistem ECU rescris. Sprintul de la 0-100 km/h a fost redus la doar 3,7 secunde, in timp ce viteza maxima a crescut la 327 km/h.
GeigerCars ofera un sistem de franare de mare performanta si suspensie cu arcuri noi ce inlocuiesc unitatile standard. In interior au fost adaugate panouri de fibra de carbon si tapiserie din piele.

0 comentarii:

top