Porsche 911 GT3 Cup la debut



Abia ce Porsche a dezvaluit versiunea GT3 Cup in luna decembrie, si se pare ca o noua varianta "S" a si aparut. Ca si masina standard GT3 Cup, noua S este bazata pe 911 GT3 RS dar primeste un usor upgrade de putere, un interior mai spartan si o transmisie speciala secventiala cu sase rapoarte. Noul S mai primeste un mic avantaj de 20 CP fata de GT3 Cup, dezvoltand un maxim de putere de 440 CP. Cresterea in putere este posibila datorita unui mod ECU si unui nou sistem de evacuare. Cuplul maxim ramane in jurul valorii de 440 Nm la 7.250 rpm.
Cateva componente ale suspensiei de pe GT3 Cup S au fost luate de la mai puternicul GT3 RSR care concureaza in GT2. Sistemul de franare a fost si el imbunatatit pentru performante mai bune. Pe partea spate diametrul discurilor de franare a crescut cu 5 mm pentru a masura acum 355 mm.
Entuiziastii vor trebui sa renunte la 250.000 de euro din contul lor pentru a pune mana pe unele din primele masini care vor fi disponibile incepand cu luna aprilie. Doar 265 ale GT3 Cup sunt planuite pentru productie si se pare ca cel mai nou model S va fi si mai limitat.

0 comentarii:

top