Mercedes CLS 55 AMG de la WaM



Compania germana de tuning WaM (prescurtare de la ‘WheelsandMore,’) este recunoscuta mai mult pentru jantele sale cu design aproape scandalos de nou. Totusi, tunerul a dovedit ca se poate pune cu "baieti mai grei" precum cei de la Brabus si Lumma prin intermediul celor mai noi upgradeuri de performanta pentru AMG CLS55. Pachetul include jantele stralucitoare ale producatorului, alaturi de alte elemente aerodinamice si care cresc puterea. Fara indoiala printre cele mai spectaculoase caracteristici ale masinii se numara jantele cromate de 20 de inch. La o privire atenta se pot observa sute de cristale Swarovski, dar daca sunteti atat de bogati incat sa va permiteti, WaM poate inlocui cristalele cu diamante. Masina modificata a primit o serie noua de bare de protectie cu admisii mai mari, elemente din fibra de carbon, o noua grila si tevi de esapament spectaculoase. La toate acestea a mai fost adaugat un kit de suspensie care coboara garda la sol.
Inginerii au mai lucrat la motor reusind sa scoata 600 CP (450 kW) datorita unor modificari la supraalimentatul V8. Lista include reprogramarea ECU, adaugarea unor supape de cilindru de performanta si sisteme de evacuare din otel inoxidabil alaturi de un filtru de aer mai performant. Viteza maxima estimata este in jurul valorii de 320 km/h.
Impresionant este si pretul pentru aceasta "fita".... incepand de la 175.000 de euro (pret care include doar pachetul de tuning nu si masina).

0 comentarii:

top