Mai multe despre Volvo XC60



Masinile de tip wagon sau crossover reprezinta peste jumatate din vanzarile Volvo de anul trecut din Statele Unite. Astfel, nu reprezinta o mare surpriza faptul ca producatorul suedez intentioneaza sa adauge la linia sa de produse noi astfeld e modele.
Crossoverul XC60 care isi va face debutul la Salonul Auto de la Geneva si cu ajutorul acestuia Volvo a renuntat la designul de tip cutie de la modelele trecute in favoarea unuia mai sportiv.Designul masinii de serie ramane fidel celui al versiunii concept, cu aceleasi blocuri optice spate in forma de S, faruri curbate si profil bine conturat. Optiunile de lant cinematic includ doua motoare turbodiesel si una pe benzina. Versiunile pe motorina includ o unitate de 163 CP si alta de 185 CP. Propulsorul pe benzina este cel mai puternic din gama, dezvoltand o putere uimitoare de 285 CP.
Noul XC60 va intra in vanzare la sfarsitul anului si va avea o concurenta redutabila (BMW X3 si Land Rover Freelander/LR2 alaturi de viitoarele Mercedes-Benz GLK si Audi Q5). Masina va fi produsa la fabrica din Ghent, Belgia.

0 comentarii:

top