Avro 720 Mirage Ford GT



Productia supercarului Ford GT se pare ca s-a incheiat, dar inca exista din fericire in lume tuneri care dezvolta pachete de performanta si elemente stilistice pentru modelul de tip retro. Cel mai nou astfel de kit cine de la Avro Motor Cars, o firma britanica care si-a unit fortele cu Roush Technologies pentru a dezvolta editia limitata 720 Mirage GT.Doar zece 720 Mirage GT vor fi produse, fiecare fiind impanate cu detalii exclusiviste si o placuta cu numar unic. Modelele Avro pot fi si mai usor de recunoscut datorita lipsei barii spate, la care s-a renuntat intr-un efort de a se reduce greutatea vehiculului.
Munca la partea mecanica a beneficiat de un mare aport din partea Roush Technologies, si include un nou supercharger Whipple, elemente Accufab, un sistem de evacuare Accufab X cu tevi ceramice si senzor Mafia MAF. Rezultatul este un "monstru" care produce 720 CP la 6.950 rpm si un cuplu de 815 Nm la 4.800 rpm. Limitatorul de viteza a fost si el scos masina atingand acum un maxim de 354 km/h.
Trenul de rulare al Avro 720 Mirage a fost upgradat si el pentru a face fata cresterii in putere. Encartamentul fata si spate este cu 5 mm mai lat decat masina standard. Franele de pe partea fata au etriere AP Racing si discuri ventilate Stillen. Suspensia a fost coborata cu 25 mm.

0 comentarii:

top