Brabus Bullit Black Arrow



Laudandu-se in ajun cu "o masina sport stealth in patru usi", tunerul german Brabus a venit la Salonul Auto de la Geneva cu un nou V12 Biturbo C-Class acoperit cu o vopsea neagra matuita, care parca prevestea un automobil spectaculos. Tunerul Mercedes este recunoscut pentru "transplanturile" sale de unitati propulsoare puternice in sedanuri obisnuite, specialistii sai, avand aceasta ocupatie de peste 30 de ani.
Cel mai nou model, denumit Black Arrow, tinde sa confirme experienta pe care o are acest tuner cu clasa. Sub capota supersedanului se afla un supermotor 6.3 l V12 cu o putere de 720 CP (537kW) si care dezvolta un cuplu maxim de 1.320 Nm (care a fost limitat electronic la 1.100 Nm) pentru a "pastra" si asa solicitatele cutie de viteze si pneuri. In dezvoltarea noului propulsor, inginerii de la Brabus au dezvoltat pistoane speciale, un nou sistem turbo cu doua turbine si intercoolere mai eficiente, si catalizatoare de metal cu evacuare din otel inoxidabil de tip low back.
Puterea este transmisa catre rotile din spate prin intermediul unei transmisii cu cinci viteze automate [i a unui diferential blocabil Brabus. Masina sprinteaza de la 0 la 100 km/h (62mph) in doar 3.9 secunde. Viteza maxima trece de uluitoarea valoare de 360 km/h (224mph). Masina primeste un pachet custom pentru sistemele de franare si suspensii pentru a se adapta mai bine motorului twin-turbo V12.

0 comentarii:

top