Face lift pentru M-Class




Mercedes-Benz a updatat SUV-ul M-Class, redesenand partea frontala a masinii si upgradand interiorul. ML63 AMG a primit si el o imbunatatire costisitoare si ramane cel mai puternic SUV din clasa sa la doi ani si jumatate de la lansare. Noua gama M-Class are un nou set de bare de protectie, blocuri optice cu o forma noua (care se apropie mult de cele de pe GLK) si o grila redesenata. In interior regasim doua nuante si un volan multifunctional cu patru spite. La capitolul siguranta, Mercedes exceleaza oferind in plus un sistem PRE-SAFE pentru franare si tetiere de tip NECK-PRO. Noul model beneficiaza de noul sistem telematics care ofera si hands-free Bluetooth si conectivitate iPod.
Cinci motoare sunt disponibile pentru gama M-Class standard, cu puteri ce variaza de la 190 la 388 CP (140 la 285 kW). Modificari minore ale sistemul de evacuare so a ECU asigura o imbunatatire cu 0,4l la 100 km la consum.
Cel mai puternic model ramane cel de 6.3 l V8 AMG cu o putere de 510 CP (375 kW) si un moment maxim de 630 Nm. Acesta este indeajuns pentru a "duce" SUV-ul de la 0 la 100 km/h in cinci secunde. Viteza maxima este limitata electronic la valoarea de 250 km/h. Puterea este transmisa catre roti prin intermediul trasmisiei automate SpeedShift 7G-TRONIC, dezvoltata de AMG. Tractiunea, bineinteles ca este integrala si are un raport de 40:60 intre rotile fata si spate. AMG beneficiaza si de amortizoare noi si de un sistem de suspensie pe aer.

0 comentarii:

top