Lamborghini LP560-4



Lamborghini a reusit prin intermediul imensului succes al Gallardo sa ajunga la vanzari record in 2007, si spera sa repete performanta in 2008 prin intermediul noului LP560-4. O crestere in putere si viteza ale noului model vor atrage in mod sigur atentia si, in ciuda pietei restranse pentru masinile "consumatoare", multimea interesata de supercaruri se va "strange" in mod sigur in jurul acestui nou Lambo.
Imensul V10 de 5,2 litri este cea mai importanta imbunatatire. Noul motor beneficiaza de tehnologia de injectie directa FSI, o rata de compresie de 12.5:1 si dezvolta 552 CP (cu 32 mai mult decât actualul 5.0 l). Inginerii vor utiliza tehnologii dezvoltate pentru R8 si RS4, incluzand schimbari semnificative la nivelul transmisiei si tractiunii integrale permanente. Sprintul de la 0 la 100 km/h se face in doar 3,7 secunde, iar viteza maxima este de peste 325km/h.
LP550 va fi disponibil atat cu o cutie manuala cat si cu una secventiala, amandoua cu sase rapoarte. Cele doua transmisii au fost modificate pentru a trimite mai multa putere si mai mult cuplu catre un sistem mai usor denumit 4WD Viscous Traction. Rigiditatea sasiului si componentele sistemului de franare au fost si ele imbunatatite. Supermasina sta pe cauciucuri de 235/35 pe partea fata si 295/30 pe partea spate, montate pe jante de 19 inch. In interior clientii vor regasi un sistem multimedia cu conexiuune USB, compatibilitate Bluetooth si sistem TV. Desigur, ca si toate celelalte Lamborghini, LP560-4 poate fi modificat in asa fel incat sa corespunda tuturor nevoilor clientului.

0 comentarii:

top