Trio Kia Soul



Kia si-a aratat forta la Salonul Auto de la Geneva prezentand nu unu ci trei concepte, dezvoltate sub atenta supraveghere a designerului sef Peter Schreyer la noul centru de design din Europa. Toate masinile poarta cuvantul “SOUL” (suflet) in titlu si sunt destul de apropiate de un viitor model de productie cu care Kia se lauda ca va crea un nou segment atunci cand il va lansa la Salonul Auto de la Paris.
Masinile-concept – SOUL Diva, SOUL Burner si SOUL Searcher – sunt fiecare in parte proiectate pentru a convinge clienti diferiti si arata numeroasele posibilitati de personalizare pe care le vor avea la dispozitie viitorii clienti Kia.
Kia SOUL Diva a fost create pentru cei care sunt in permanenta la moda, avand o schema de tapiserie in culorile neagra, alba si auriu cu scaune care parca imita canapelele. SOUL Burner are finisaje negru satinat cu nuante de tip dragon la exterior. Bara de protectie fata este echipata cu lampi de zi de tip LED in forma de L, iar pe partea spate, doua tevi de esapament vertical sunt plasate la extremitatile barei. Al treilea concept SOUL Searcher, are o tema inspirata din cultura extremului orient.

0 comentarii:

top