SLR Brabus




Noul Audi Q7 Coastline nu a fost singura masina cu inspiratie "maritima" de la Salonul Auto de la Geneva. Tunerul german Brabus a urmat aceeasi tema a iachturilor de lox atunci cand a "imbracat" un Mercedes-McLaren SLR Roadster intr-o vopsea de culoare alb perla la care a adaugat inbunatatiri aerodinamice, modificari ale motorului si jante custom de tip 20 inch cu pneurile aferente. Lista modificarilor include un nou spoiler frontal atasat la bara de protectie stock, care reduce presiunea asupra axei fata si da masinii un look mai agresiv (de parca SLR-ul obisnuit nu arata indeajuns de agresiv). Optimizat in tunelul aerodinamic, noul spoiler este realizat din fibra de carbon fiind in acelasi timp usor si robust. Partea spate a primit un nou scut deflector Brabus. Lookul este completat de un set de jante din aliaj "Platinum Edition" care pot fi "incaltate" in pneuri Pirelli sau Yokohama. Datorita noului design jantele mai mari sunt in acelasi timp mai usoare decat cele standard de 19 inchi.
Sub capota regasim "familiarul" V8 de 5.5 l supraalimentat la care a fost adaugat un sistem de racire a combustibilului. Puterea a crescut cu 24 CP (18kW) puterea maxima este acum de 650 CP (478 kW), atinsa la 6.500 rpm. Firma germana mai ofera un diferential cu o rata de blocare de 40%. Acesta optimizeaza tractiunea si imbunatateste timpul de acceleratie de la 0 la 100 km/h, care ia acum doar 3,6 secunde. Viteza maxima atinsa este de 337 km/h.
In interior, masina este tapisata cu vopsea rosie si material Alcantara. Volanul este acoperit cu piele perforata si are niste butoane mici pentru schimbarea vitezelor. Pretul unei masini modificate astfel este de 699.000 de euro.

0 comentarii:

top