Updatari pentru DB9 si Volante


Aston Martin a imbunatatit modelele sale DB9 GT si Volante, dand masinii noi tuse stilistice si cateva upgradeuri de performanta pentru motorul V12 si transmisia cu sase rapoarte.
Unitatea propulsoare de 6.0 l produce acum o putere de 470 CP (cu 20 CP mai mult decat versiunea precedent).Puterea in plus este disponibila datorita unor schimbari in softul ECU al motorului si la sistemul de evacuare. Computerul pentru cutia de viteze a primit si el o usoara imbunatatire, masina cu transmisie manuala fiind acum mai rapida decat cea dinainte.
Masina poate accelera de la 0 la 100 km/h in doare 4,6 secunde. Manevrabilitatea este imbunatatita cu ajutorul unor amortizoare Bilstein si a unor elemente imbunatatite ale sistemului de suspensie. Rigiditatea torsionala a versiunii cabrio, denumita Volante a fost optimizata cu 10%.
Schimbarile de ordin vizual sunt subtile si include jante noi de aliaj de 19 inch, si o grila de aluminiu. In interior consola centrala a capatat finisaje de aluminiu de nuanta iridium. Pretul pentru ambele masini a fost si el updatat, pentru aceste noi modele clientii scotand din buzunar cu 6.000 de euro mai mult.

0 comentarii:

top