Tuneri japonezi isi "fac de lucru" pe un CLS german



Ne-am obisnuit sa tot vedem Merturi modificate de tuneri germani, dar rar s-a mai vazut ca un atelier japonez sa acorde atentie sedanurilor sau coupeurilor teutone. Totusi, Vorbild, sau mai precis subsidiara sa Elite Sports, reprezinta un grup de oameni specializati in modificarea unora dintre cele mai bune masini din Europa. Cea mai recenta gama modificata de acest grup este CLS. Noul kit Elite Sports include cele mai noi piese de la Vorbild si include un kit de caroserie complet si o gama de accesorii de carbon. Pentru aproximativ 7.500 de euro, Elite Sports va instala pe CLS bare de protectie noi, praguri, arcuri pentru roti cu aerisiri duble si o aripa masiva de tip GT.
Daca banii nu reprezinta o problema, dezvoltatorii pot modifica si motorul V8 si sistemul de evacuare. Imbunatatirile includ o noua turbina si intercooler si un sistem de inductie de presiune mai mare.
Pentru a completa pachetul Elite Sports mai ofera jante de aluminiu Vorbild UL5 si un sistem de franare Endless/Ewig proiectat in special pentru CLS.

0 comentarii:

top